نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

برگزاری جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در دفتر لاریجانی

حسینعلی شهریاری عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس کمیسیون بهداشت مجلس، با اشاره به برگزاری نشست این شورا در مجلس، گفت: جلسه عصر امروز به‌ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دفتر وی برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 28
کد خبر: ۱۲۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از برگزاری جلسه امروز این شورا به‌ریاست لاریجانی در دفتر رئیس مجلس شورای اسلامی خبر داد.

حسینعلی شهریاری عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس کمیسیون بهداشت مجلس، با اشاره به برگزاری نشست این شورا در مجلس، گفت: جلسه عصر امروز به‌ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دفتر وی برگزار می‌شود.

 

وی علت برگزاری این جلسه در مجلس را عدم تشکیل جلسه از سوی رئیس‌جمهور عنوان کرد و گفت: رئیس‌جمهور در این جلسه حضور نخواهد داشت.

 

آخرین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، دی‌ماه سال 97 بود و پس از انتصاب سعیدرضا عاملی دبیر این شورا به‌جای مخبر دزفولی، اعضای این شورا گرد هم نیامدند. به‌گفته مهدی گلشنی عضو حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی، "رئیس جمهور آن اهمیتی را که رؤسای جمهور قبلی به شورا می‌دادند نمی‌دهد".

 

شورای عالی انقلاب فرهنگی، در نبود رئیس‌جمهور نیز می‌تواند به کار خود ادامه دهد و با توجه به آئین‌نامه، جلسات شورای عالی با حضور اکثریت مطلق اعضای شورا و رئیس یا یکی از نواب رئیس (رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس قوه قضائیه) رسمیت می‌یابد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر